wie is allur?

Met Allur wil Erik Cornelis zijn eigen visie van een kwaliteitsvolle en persoonlijke dienstverlening op de vastgoedmarkt tot leven brengen. Hij bundelt meer dan 10 jaar ervaring in de vastgoedmarkt in de noordwest rand rond Brussel. Met deze brede kennis en een unieke aanpak brengt hij uw dienstverlening op de vastgoedmarkt naar een nieuw élan, één met Allur(e).

Allur is afgeleid van het zelfstandige naamwoord ‘allure’ wat staat voor houding, manier van doen, voorkomen, stijl, aantrekkingskracht en uitstraling. Deze filosofie hanteren wij dan ook bij de (ver)koop/(ver)huur van uw eigendom.


 
 

Erik Cornelis

Erik Cornelis startte zijn loopbaan na een opleiding Accountancy-Fiscaliteit aan de Hogeschool Gent. Na een eerste ervaring als accountant zette hij in 2007 al gauw de stap richting vastgoed, gebeten door de microbe en met de eerste bagage van bouwaannemer vader Cornelis. Als fiscalist bij Goodman Management Services, actief in het beheer van industrieel vastgoed, was hij verantwoordelijk voor de accounting en controlling van diverse vastgoedvennootschappen in binnen- en buitenland. Na een eerste kennismaking met de sector stapte hij definitief over richting residentieel vastgoed waar hij gedurende 6 jaar actief was in de noordwest rand rond Brussel.

 
 

Ons nog beter leren kennen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
We maken graag tijd voor u.

contacteer ons »
 
 
 

Op de hoogte blijven van onze nieuwe panden?

inschrijven »