Schatting

Een marktconforme schatting is de basis voor elke goede verkoop. Vul het onderstaande formulier in om een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw pand aan te vragen. Allur contacteert u vervolgens om een afspraak in te plannen voor een bezoek aan het pand. Tijdens een tweede afspraak ontvangt u een waarderingsrapport en ontdekt u hoeveel uw vastgoed echt waard is.

Als u zich ooit heeft afgevraagd "Hoeveel is mijn pand eigenlijk waard?", bent u hier aan het juiste adres. U ontvangt een uitgebreid verslag gebaseerd op diverse parameters die de waarde van uw pand bepalen.

Erik Cornelis, bestuurder van allur, heeft een uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en gebruikt de meest recente en betrouwbare gegevens om u een nauwkeurige schatting aan bieden. Of het nu gaat om een woonhuis, een appartement, een opbrengsteigendom of een ander type vastgoed, allur helpt u graag verder om de waarde te bepalen.

Erik Cornelis is eveneens erkend als schatter-expert door de Vlaamse Belangsdienst voor een schatting in het kader van een aangifte van nalatenschap. Voor een dergelijk waarderingsverslag bent u bij allur ook aan het juiste adres. Het door de Belangsdienst toegekende erkenningsnummer is 005241862519.

 

Het proces is eenvoudig en begint met het invullen van onderstaand online formulier. U wordt aansluitend gecontacteerd om een afspraak in te plannen.

 

Wat is uw woning waard?

Pandgegevens

Contactgegevens

Uw bericht

(*) Gelieve de verplichte velden in te vullen.