Wie is allur?

allur is afgeleid van het zelfstandige naamwoord ‘allure’ wat staat voor houding, manier van doen, voorkomen, stijl, aantrekkingskracht en uitstraling. Deze filosofie wordt dan ook gehanteerd bij de (ver)koop of (ver)huur van uw eigendom. Elke eigendom is uniek en specifiek die een benadering met allur(e) vereist.

allur is opgericht in april 2017 met als thuisbasis Dilbeek (Itterbeek) en focust op de residentiële vastgoedmarkt in de westrand rond Brussel, waar het schitterende en landelijke Pajottenland deel van uitmaakt. Aansluitend aan deze regio is allur bovendien actief in de Brusselse randgemeenten zoals Anderlecht, Jette, Laken, ... De eerste succesvolle verkoop werd trouwens gerealiseerd in Anderlecht.
Het doel van allur is door haar werkwijze, langdurige vastgoedrelaties op te bouwen. allur gaat in ieder geval geen enkele vastgoeduitdaging uit de weg...

Met allur wil Erik Cornelis zijn eigen visie van een discrete en persoonlijke dienstverlening op de vastgoedmarkt tot leven brengen. Als enige bestuurder en medewerker van allur vastgoed is een persoonlijke, volledige en kwalitatieve service en opvolging dan ook verzekerd.

allur verkoopt geen huis, wel een thuis, ... Met die filosofie wil allur het verschil maken...

Erik Cornelis, vastgoedmakelaar in hart en nieren, combineert professionalisme met de nodige jovialiteit. Hij startte zijn loopbaan na een opleiding Accountancy-Fiscaliteit aan de Hogeschool Gent. Na een eerste ervaring als accountant zette hij in 2007 al gauw de stap richting vastgoed, gebeten door de microbe en met de eerste bagage van bouwaannemer vader Cornelis. Als fiscalist bij Goodman Management Services, actief in het beheer van industrieel vastgoed, was hij verantwoordelijk voor de accounting en controlling van diverse vastgoedvennootschappen in binnen- en buitenland. Na een eerste kennismaking met de sector stapte hij definitief over richting het residentieel vastgoed waar hij als stagiair actief was in de noordwest rand rond Brussel. 

"Elke eigendom is uniek en verschillend door haar ligging, haar afwerking, .... en vraagt een specifieke creatieve benadering in een dynamische vastgoedmarkt onderhevig aan diverse factoren. Elke samenwerking is een geweldige uitdaging die bijzonder veel voldoening geeft."