Allur nu ook in de media!

28.06.2017

Vastgoedondernemers Katrien Vervaecke en Erik Cornelis starten met allur

Nieuw vastgoedkantoor in de noordwest rand van Brussel gaat uit van een eigen aanpak

Brussel, 27 juni 2017. Katrien Vervaecke en Erik Cornelis, beide 30-ers met samen meer dan 10 jaar ervaring in de vastgoedmarkt, starten samen het nieuwe vastgoedkantoor allur, gericht op retail vastgoedtransacties in de noordwest rand rond Brussel. Met dit project bundelen beide ondernemers hun kennis en ervaring en brengen ze hun eigen visie op dienstverlening in de vastgoedmarkt, met de nadruk op een persoonlijke aanpak en service.

Met hun nieuw vastgoedkantoor allur storten Katrien Vervaecke en Erik Cornelis zich op een gezamenlijk project om hun eigen visie van een kwaliteitsvolle en persoonlijke dienstverlening op de vastgoedmarkt tot leven brengen. allur gaat uit van een unieke aanpak, die gebaseerd is op transparante, continue communicatie naar de klant toe. Het doel is om een zeer kwaliteitsvolle en persoonlijke service aan te bieden. “De naam van ons kantoor belichaamt de filosofie die wij hanteren. allur is afgeleid van het woord ‘allure’, wat staat voor houding, voorkomen, stijl, aantrekkingskracht en uitstraling. Deze visie hanteren wij ook bij de (ver)koop en (ver)huur van de eigendommen van onze klanten”, legt Erik Cornelis uit.

Katrien Vervaecke behaalde een diploma Communicatie Management aan de Katholieke Hogeschool Mechelen. Haar passie voor vastgoed in combinatie met haar opleiding als communicatiespecialist, brachten haar bij twee bekende multimediagroepen: Roularta Media Groep (Knack, Trends, …) en Immoweb, waar ze instond voor het ontwikkelen van mediastrategieën voor heel wat vastgoedkantoren. Vervolgens ging ze aan de slag als vastgoedmakelaar bij enkele professionele kantoren in de noordwest rand van Brussel. Naast het verkopen en verhuren van bestaande woningen, specialiseerde Katrien zich in de verkoop van nieuwbouwappartementen op plan.

“Overal waar ik werk, doe ik dat met veel passie en plezier. Na mijn vorige job als vastgoedmakelaar bij Era Immo Toye was mijn ondernemingszin gewekt en heb ik samen met Erik allur opgericht. We hebben een duidelijke visie op dienstverlening in de vastgoedsector en die willen we samen overbrengen naar de klant”, aldus Katrien Vervaecke.

Erik Cornelis startte zijn loopbaan na een opleiding Accountancy-Fiscaliteit aan de Hogeschool Gent. Na een eerste ervaring als accountant zette hij in 2007 de stap richting vastgoed, eerst als fiscalist bij Goodman Management Services. Daarna stapte hij over richting residentieel vastgoed waar hij gedurende 6 jaar actief was in de noordwest rand rond Brussel.

Ook in vastgoed begint de beste dienstverlening met een transparante en vooral ook continue communicatie met de klant. In de huidige context was er duidelijk plaats voor een kantoor dat digitale aanwezigheid ondersteunend aanwendt maar de nadruk legt op persoonlijke service. Daar zetten we met allur heel sterk op in”, stelt Erik Cornelis.

Voor meer info over allur kan u terecht bij Erik Cornelis (0493/184268) of Katrien Vervaecke (0498/928616) of op de website: http://www.allur.be.


 
 

Meer nieuws over ons?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
We maken graag tijd voor u.

contacteer ons »
 
 
 

Op de hoogte blijven van onze nieuwe panden?

inschrijven »